Nezbytně nutné cookies Požadovaný
Cookie Description Expires
ASP.NET_SessionId Identifikuje přítomnost uživatele na serveru. Session
smallScreen Identifikuje, zda uživatel používá mobilní zařízení. 1 Year
AllowCookies Identifikuje souhlas uživatelů s nepodstatnými (analytickými) soubory cookie. 1 Year
Volitelné cookies
Cookie Description Expires
_ga Instalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích, kampaních a také sleduje využití webu pro analytický přehled webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně generované číslo pro rozpoznání jedinečných návštěvníků. 2 Years
_gid Instalovaný službou Google Analytics, ukládá informace o tom, jak návštěvníci používají webové stránky, a zároveň vytváří analytický přehled o výkonu webových stránek. Některé z údajů, které jsou shromažďovány, zahrnují počet návštěvníků, jejich zdroj a stránky, které navštěvují anonymně. 1 Day
_gat Instalováné službou Google Universal Analytics, aby omezil rychlost požadavků a tím omezil shromažďování dat na webech s vysokou návštěvností. 1 Minute
Používání stránky bez změny nastavení prohlížeče znamená souhlas s uložením souborů cookies ve vašem zařízení a jejich použitím pro analytické a bezpečnostní účely a pro zajištění pohodlného používání stránky.
Vhodnou změnou nastavení prohlížeče můžete odstranit již uložené soubory cookies nebo blokovat ukládání nových souborů cookies. Více informací najdete v zásadách ochrany osobních údajů společnosti Grupa Stock Spirits https://www.stock.cz/cs/privacy_cookies.aspx
Skip to main content
×

Naše značky

VÍCE NEŽ 40 ZNAČEK
NAPŘÍČ ŠIROKOU ŠKÁLOU LIHOVIN

Žufánek Absinthe St. Antoine

Žufánek Absinthe St. Antoine

Legendární, tajemný a hříšný nápoj bohémů, umělců a barových mokasínů, připravený podle původní francouzské receptury.

Jako jeden z mála českých absintů se Absinthe St. Antoine rodí kontinuální destilací pečlivě vybraných bylin. V souladu s heslem výrobce „100% přírodní produkty“ se absint připravuje pouze z přírodních surovin na bázi jemnozrnného alkoholu, ve kterém jsou vybrané byliny a koření macerovány po přesně stanovenou dobu před destilací. Po destilaci se do výsledného čirého destilátu přidá více bylin, čímž se absintu dodá specifická barva a dále se zvýší již tak silná vůně a chuť.

Absintu se nejlépe podává pomalým naléváním ledové vody do sklenice s absintem v poměru asi 1: 3, což představuje sklenici lahodného bylinného nápoje se stejným obsahem alkoholu jako víno.

(Obaly výrobků a dostupné velikosti se mohou lišit podle jednotlivých zemí.)