Skip to main content
×

Naše značky

VÍCE NEŽ 40 ZNAČEK
NAPŘÍČ ŠIROKOU ŠKÁLOU LIHOVIN

La Hechicera Rum

La Hechicera Rum

La Hechicera je kombinací 12 a 21 letých rumů v jednou použitých sudech z bílého amerického dubu (zakoupených od výrobců bourbonu v Kentucky a Tennessee). Rumerie se nachází na pobřeží Karibiku v oblasti Barranquilla. Rum je vyráběn podle tradičních metod bývalých španělských kolonií, to znamená, že se skládá výhradně z destilátů získaných kontinuální destilací fermentované třtinové melasy. Tato metoda destilace přispívá k tomu, že rum La Hechicera je velmi hladká, jemná a chutná letitá tekutina, neboť obsahuje relativně nízkou hladinu kongenerů na rum. „Nízký“ obsah kongenerů (na rozdíl od Jamajských nebo Navy stylu rumů) je ideální pro extra vyzrálý rum jako La Hechicera, protože umožňuje stárnout rumu několik desetiletí, aniž by se stal v sudu příliš agresivním nebo silným.

Několik ukazatelů, které dělají rum La Hechicera rozdílným od všech ostatních rumů v hispánském stylu:

(Obaly výrobků a dostupné velikosti se mohou lišit podle jednotlivých zemí.)